De fleste individ prøver å finne en måte å dø smertefritt på. Dette er et vanlig problem grunnet av ting som smerte, mislykkelse eller ekteskapsproblem. Hovedspørsmålet er derfor; finnes smertefri måter å dø på? Sannheten er at du ikke vil finne noen metoder som er smertefri med mindre det kommer uten at du innser det. Men, noen metoder er raskere enn andre og i tillegg mindre smertefri. Noen metoder som for eksempel å hoppe fra et tak kan få deg til å revurdere tanken om å begå selvmord. Om du leser videre vil det komme ti måter å dø på. Men, det er uklokt å prøve dem siden de både er smertefulle og kan bringe stor anger inn i livet om de mislykkes.

 • Å skyte seg selv

  Selv om denne metoden kan ødelegge mange ting, kan den oppnå en umiddelbar og smertefri død. Teknisk sett, når man dreper seg selv er døden momentant og dermed smertefri. Likevel, hvis du analyserer det realistisk er historien annerledes. Studier viser at 5% av de som prøver denne metoden ikke dør og at over 90% ikke dør momentant. Istedenfor dør de en sakte og smertefull død, de blør lenge, eller dør av andre komplikasjoner etterfulgt av handlingen. Med andre ord, hvis kulen ikke treffer hjernen eller de sentrale nervene vil du sannsynligvis overleve. Hvis du overlever vil du måtte leve med det eller lide deg gjennom lammelse, psykiske lidelser og andre kompliserte tilstander.

 • Å henge seg selv

  Teknisk sett, når man henger seg selv, brekker man nakken og dermed får man en momentant og smertefri død. Likevel er hovedproblemet å finne den riktige balansen og høyden som er krevd basert på din høyde, vekt og andre ting. I en ideell situasjon vil tauet dislokere nakkebeinet og dermed skjære ryggraden. Når dette skjer vil det vanligvis ta noen sekunder eller til og med minutter før man dør. Mens man venter er man som oftest bevisstløs. Husk at enhver feilberegning kan lede til et mislykket selvmordsforsøk eller død ved strangulering, noe som er smertefullt. Det kan da ta over 25 minutter å dø hvis sistnevnte skjer.

 • Hoppe fra en høy bygning

  Du har sikkert sett videoklipp av noen hoppe fra en høy bygning når de begår selvmord, eller lest om det i en avis. Dette ser lett og smertefritt ut fordi døden vil skje momentant. Hovedproblemet er at denne metoden spørs mye basert på hvordan handlingen skjer. Hvis du detter med hodet først vil du sannsynligvis ikke føle noen ting. Men, om du lander med beina først vil du føle en stor, uutholdelig smerte før hodet treffer bakken og du dør.

 • Overdosering av narkotika

  Det de fleste tenker om denne metoden er at hvis du tar mange stoffer, vil du svinne bort og dø i søvne. Men, sannheten er at en overdose er mer sannsynlig til å forårsake et hjerteinfarkt før stoffene tar effekten som kreves, noe som er svært smertefullt. Selv om stoffene vil drepe deg, vil de ikke nødvendigvis gjøre det smertefritt.

 • Puste inn karbonmonoksid

  Hvis du noen gang hadde naturfag vet du at når man puster inn karbonmonoksid vil det sannsynligvis drepe deg. Det fungerer ved at det hindrer oksygen til å komme til hjernen din, så etterhvert vil det føre til at du dør. Selv om det er en effektiv metode kan det mislykkes og føre til svimmelhet, hodepine og andre kortsiktige symptomer. Det er mange langsiktige skader óg, blant annet hjerneskade.

 • Drukne seg selv

  Dette virker fordi du kutter lufttilgangen til hjertet og hjernen din. Hvordan du dør avhenger av faktorer som om du kan svømme eller vanntemperaturen. Du har sikkert hørt om folk som har druknet i badekar, noen av de begikk selvmord. En person som drukner holder pusten i vann for 30 til 90 sekunder. Fra dette punktet vil de puste inn vann istedenfor oksygen. Vannet fyller lungene og forhindrer en gassutveksling. Du må vite at denne metoden kan være smertefull.

 • Elektrosjokk

  Dette forårsaker dødsfall grunnet hjertestans eller arytmi. I teorien vil høyere strøm sannsynligvis lede til en momentant og smertefri død. Dette skjer når strømmen går til hjernen eller hjertet og derfor stopper det opp. Men, mesteparten av tiden trenger offeret lenger tid på å dø. Hvis du ikke dør kan du ende opp med å måtte leve med brannskader og lammede kroppsdeler.

 • Hoppe foran et tog

  Å hoppe foran et tog er en av de ledende veiene på å ende livet sitt blant mange individ. Så utrolig mange mennesker stiller seg foran et bevegende tog eller bil for å drepe seg selv. Til og med i filmer ser man mennesker gjøre det, og det ser kult ut. Men, dette er ikke et godt valg. Hvis du overlever kan du bli handikappet for alltid. I tillegg kan denne måten gjøre at du før i en smertefull måte hvis du ikke blir truffet på den rette plassen. Hvis du bestemmer deg for å ende livet ditt på denne måten må du være sikker på at du hopper foran et tog som vil slå deg i hodet og drepe deg momentant.

 • Dødelig injeksjoner

  En dødelig injeksjon var i hovedsak oppfunnet for dette formålet. Å ta livet av mennesker som vil dø en smertefri død. Noen av injeksjonene man kan bruke er Nembutal og Pentobarbital, som forårsaker hjertestans uten mye smerte. Elementene er kaliumklorid og anestetisk tiopental. For at det skal virke effektivt må du ha en riktig balanse mellom de to.

  Vi er en Nembutal butikk nær deg. Hvis du føler at du vil ende livet ditt, så er vi her for deg. Vi utleverer toppkvalitet Nembutal til en rimelig pris. Vi forstår effektene som kan komme ved et mislykket selvmordsforsøk, så hovedmålet vår er å forsikre oss om at ingen av klientene våre overlever.

 • Andre måter

  Noen andre metoder er ikke så vanlig men veldig effektiv. Mange av dem involverer at offeret blir slått eller kvalt.

Ring oss i dag og legg inn din bestilling. Vi er en butikk som frakter Nembutal og andre relaterte produkter over hele verden på en diskré og konfidensiell måte.