Hvis du leser denne artikkelen er det en sjanse for at du ønsker å begå selvmord, eller at du antar at du kommer til å ha en alvorlig og smertefull død. Målet ditt kan være at når du dør, ønsker du at det skal skje fredfullt. Du skulle ikke måtte bekymre deg om dette er hva du tenker. Vi kommer alle til å dø en dag. Faktisk, så er døden er mindre skummel om du vet at den kommer til å skje på en fredfull måte.

Nembutal smertefri død

Pasientene må ikke forvente det til å bli 100% smertefritt, men det finnes mange ressurser som kan hjelpe deg til å gjøre det smertefritt. Når du lider fra en dødelig sykdom trenger du ikke bare sitte der og vente, du kan gjøre noe med det.

Besøk et bra hospice!

Dette er en av de beste måtene å dø smertefritt i søvne på. Et bra hospice vil spør deg hva du vil gjøre med resten av livet ditt, hvorfor du vil ende det, og hva som er viktig at for deg i det øyeblikket, og alt du vil gjøre før du dør.

Et sykehjem

Dette er et annet godt valg for de som ønsker å ende livet sitt. Bare fordi livet er kjipt og du lider smerte betyr ikke at du ikke kan prøve å gjøre det bedre. Et sykehjem vil hjelpe deg til å gå gjennom smerten du må takle, de tilbyr psykologisk støtte og prøver å gjøre livet ditt  bedre den siste tiden på jorden. De gir deg muligheter til å gjennomgå behandlinger som ikke har noen effekt på deg. Men du har også muligheten til å gjennomgå behandlinger som kommer med smerte så du kan ta fordelen av tiden du har igjen før du ender livet ditt. For eksempel, hvis du lider smerte fra kreft kan du velge å gjennomgå kjemoterapi som kommer med mye smerte. Men, på et godt sykehjem vil du føle deg helt komfortabel fordi du ikke kommer til å være alene i løpet av din siste reise.

Døden vil ikke bli lett, for det er den aldri, med mindre man dør så fort at man ikke rekker å innse at den kommer. Men, med de nyeste moderne midlene kan døden bli så fredfull som man selv ønsker den å være. Dette gjør dagene mer verdifulle og man kan hvertfall nyte og være tilfredsstilt med livet til tross for alt man gjennomgår i livet.

Nembutal aktiv dødshjelp

Hvis du ikke har hørt om Nembutal før, så er det et merke av pentobarbital som kan bli brukt i tilfeller hvor man vil dø fredfullt. Det virker ved å sakke ned aktiviteten av hjernen og nervesystemet ditt. En spesialist kan gjøre dette for deg, eller du kan gjøre det selv. Hvis du velger å gjøre det selv må du være sikker på at du følger alle instruksjonene som følger når du kjøper produktet. Grunnen til dette er at et selvmord som går galt kan være en ødeleggende opplevelse. Vi har hørt om individer og helsearbeidere som har blitt fengslet for mislykkede forsøk på aktiv dødshjelp.

Medisin for å dø

Når du bruker Nembutal som en ekstra dose har det evnen til å gi deg en fredfull død som du ønsker. Du kan også finne en Nembutal dødelig dose på nett hvis du ønsker å legge det inn i kroppen din selv. Landene som har gjort Nembutal lovlig har godkjent det til å bli brukt som en kraftig lindrer til å utføre assisterte selvmord for terminalt syke pasienter av familiemedlemmer eller til folk som har sagt seg enig til at de ønsker å dø. Legg merke til at det å skaffe seg Nembutal, for eksempel i land som USA hvor det er forbudt, er vanskelig. Å kjøpe eller selge det kan sende deg i fengsel. Men, det finnes butikker som oss hvor du kan kjøpe det.

Hvilken mengde gjør Nembutal til en dødelig dose?

Allmenn kunnskap er at den dødelige dosen av Nembutal er 9-12 gram. Men, det er klokt å snakke med den butikken du skal kjøpe Nembutal fra før du begynner prosessen. For eksempel, i vår butikk har vi en gruppe med eksperter som vil hjelpe deg til å få den riktige mengden som du vil komme til å bruke, og alt annet du trenger for å være sikker på at du dør fredfullt uten at det feiler.

Legg merke til at det er mange tilfeller hvor selvmordsforsøk feiler. Pasienter har brukt den vanlige mengden av Nembutal, og det har ikke virket. Dette kan være av mange grunner, hovedsakelig fordi vi alle har ulike motstandsnivåer mot dop. Av den grunn anbefaler vi deg til å ta den mengden som er anbefalt av en spesialist for å unngå konsekvensene av mislykket selvmord som fengsel.

Dette er imidlertid ikke til å bestride det vanlige beløpet satt av Oregon. Faktisk kan selv bare 6 gram av Nembutal være nok til å drepe en ekstremt syk eller eldre person. Dette kan ikke skje med en sunn eller energisk person. En av de tingene folk har gjort er å ta dobbelt av den anbefalte dosen for å være på den sikre siden. Du vet allerede at du kommer til å dø, så dette vil ikke ha noen effekt på kroppen din annet enn en fredfull død.

Andre vanlige bruk av Nembutal

Nembutal er brukt som en korttids medisinering for søvnløshet og akutt behandling som anfall.

Leger bruker også Nembutal til å få deg til å sovne under en kirurgisk prosedyre. Dette er for det meste for pasienter som lider fra kreft eller andre dødelige sykdommer.

Hva du må gjøre hvis du vil dø fredfullt | Hvilke piller du kan overdose på smertefritt

Som tidligere nevnt er det å dø ikke en lett ting, men når noen har bestemt seg for om han eller hun er lei av livet, er det bare rettferdig å få oppfylt sitt eget ønske. Livet kan være hardt til tider og uansett hvordan du fortsetter å leve vil det bare komme mer elendighet inn i det. Det er derfor vi som butikk tror på assistert dødshjelp.

Hvordan få tak i Nembutal

Du kan få tak i Nembutal fra vår butikk som tilbyr diskré frakt rundt hele verden, og som er absolutt konfidensiell. Vi er en fleksibel butikk som er klar til å gi deg all den Nembutal du trenger. Vi vil hjelpe deg med å oppnå alt ovenfor uten å måtte streve. Besøk vår butikk i dag og gjør din bestilling.