SMERTEFRI STI – Ha ansvaret for situasjonen, du har hva som trengs

Vi er det beste stedet hvor du kan få førstehånds informasjon om frivillig eutanasi, assistert døende og barbituratet Nembutal. Det er vår tro på at frivillig eutanasi, legeassistert selvmord og selvutfrielse er alle hensiktsmessige måter å avslutte sitt liv, avhengig av individets medisinske og etiske forhold.


Det er noen få sektorer knyttet til helse som ofte er vanskelig å snakke om og å få eksperter til å dele sine meninger med er vanligvis komplisert. Til tross for økningen i våre kunder gjennom årene har vi observert at folk elsker vår pålitelighet, profesjonalitet og absolutt konfidensialitet når det gjelder å håndtere våre kunder fra sak til sak.

Hvor kan du kjøpe en smertefri dødelig injeksjon, hvor kan du kjøpe en rask og smertefri sovepille, er noen av de mest spurte spørsmålene fra kundene våre. Selv når de blir kjent med noen steder som leverer disse produktene, blir spørsmålet om pålitelighet, pris og konfidensialitet et hovedspørsmål for alle.

Vi har bygget et stort rykte gjennom årene ved å levere Nembutal (Sodium Pentobarbital), barbituraten som er valgt for rask og smertefri eutanasi hos dyr og mennesker. Vi sender det diskret og svarer på alle kundespørsmål og gir også informasjon om dosering. Våre produkter kommer i forskjellige former:

 

  • Nembutal Pulver
  • Nembutal Væske – kan drikkes (muntlig)
  • Nembutal Piller
  • Nembutal Væske– injiserbare (intravenøs)
  • Andre barbiturater

Disse produktene forbrukes i ulike doser i henhold til brukerens alder, vekt og andre parametre som våre eksperter kan spørre om eller som angitt i forespørselsskjemaet. Når du fyller skjemaet, vennligst send oss full informasjon slik at vi forteller deg hvilken dose som vil være best, raskeste og smertefri for å oppnå det du ønsker å få.

Vi er en sertifisert leverandør og et av de få pålitelige navnene i virksomheten. Vi leverer til følgende:

  • Forskningslaboratorier og institusjoner
  • Veterinærer
  • Dyreeiere
  • Kriminalitetsforebyggende enheter
  • Personer med dødelige sykdommer eller depresjon

Å få en fredelig slutt har aldri vært så lett

 Mange mennesker lider av dødelige sykdommer, og denne tilstanden gir dem stor smerte. Deres familier låner penger til å kjøpe medisiner bare for å holde dem i live og dermed legge til mer stress for familiemedlemmene. Vi tror at disse menneskene har rett til å velge enten å dø eller gå videre, og at denne avgjørelsen skal være deres, og ingen andres. Å finne alternativer til løsninger er like vanskelig som hovedproblemet selv.

 Til tross for all vår kamp for legalisering av frivillig eutanasi og assistert selvmord, har regjeringen gitt sitt døve øre. Frivillig eutanasi og assistert selvmord vurdert som ulovlig nesten overalt i verden med unntak av Oregon, Belgia, Nederland og Sveits. Personer som har penger kan reise til Dignitas i Sveits og betale opptil 4000 Euro for assistert selvmord, mens de som ikke har råd må lide i smerte.