Visste du i hvert 15. minutt at en person begår selvmord i USA, og hver dag tar over 100 mennesker livet sine? Til tross for at disse er antatt, er tallene skumle.

For hver av de ovennevnte dødsfallene gjør en estimert 8-10 personer selvmordsforsøk. Dette betyr at minst 800 personer forsøker å avslutte livet hver dag. Fra de undersøkelsene som er gjort nylig, er selvmord den første dødsårsaken i USA. Mer enn 37000 selvmordsdød ble rapportert i 2010.

Ifølge en NSDUH-rapport, påvirker selvmord alle aldre, men mest ungdommen, spesielt er det de som er mellom 18-25 år som har større sannsynlighet for selvmordstanker.

Hvis du har fulgt nyhetene i det siste, har media fokusert på historien om at mange barn dreper seg selv på grunn av mobbing på skolen, noe som har gitt nye anti-mobbingslover i enkelte stater. Imidlertid er mobbing bare en faktor som gjør at unge utvikler selvmordstanker.

En annen gruppe som er sterkt berørt av selvmordsdød, er militærpersonalet. Statistikk viser at det er alarmerende mengder selvmordsdød blant soldatene. For eksempel, etter starten av krigen i Irak og Afghanistan, tok over ett tusen soldater sitt eget liv. Bare i juli 2011 tok 32 soldater livet sitt – det høyeste antallet selvmordsdødsfall rapportert i en måned. For det meste er årsaken til selvmordsdød blant soldatene det følelsesmessige traumet de opplever under krigen, mens når det gjelder ungdommen er det at de snakker med fortvilelse og depresjon.

Les om Nembutal selvmordsdose

Kan antidepressiva øke selvmordstendenser?

Noen studier har hevdet at antidepressiva stoffer ikke er like effektive som folk tror de er. De er ikke effektive enn en placebo. Det er lite bevis på de SSRI som Zoloft. Prozac og Paxil har noen fordel for personer med depresjon. Studiene har hevdet at omfanget av fordelene med antidepressiva stoffer sammenlignet med placebo kanskje er ikke-eksisterende hos pasienter med mild depresjon. SSRI-ene ble funnet å være bare en tredjedel effektiv, akkurat som en sukkerpille, men de bidrar til verre effekter som selvmordstanker og depresjon. Det har vært nok bevis på at antidepressiva stoffer forverrer skadelig atferd og voldstanker blant enkeltpersoner. De som tar antidepressiva, bør alltid være oppmerksomme på at de kan oppleve selvmordstanker som en bivirkning av legemidlene.

Fakta om selvmord, depresjon og selvmordspiller

  • Når et selvmordsforsøk feiler, vil du angre på hvorfor du prøvde å gjøre det som kan forårsake depresjon. De fleste som har forsøkt å avslutte sine liv og overlevd, har endte opp med å beklage beslutningen om å ønske å dø.
  • De fleste med selvmordstanker er alltid redd for døden, og de vil ikke dø.
  • De fleste mennesker begår ikke selvmord fordi de har smerte, men fordi de har gitt opp noen grunn til å fortsette å leve og jorden ville være et bedre sted når de er borte.
  • De fleste er dypt deprimerte, og de tror at hvis de prøver å dø, vil noen rundt dem være der for å redde dem og til slutt vil de oppnå noe. En annen grunn til at folk vil begå selvmord er når deres alvorlige depresjon er ledsaget av en følelse av håpløshet og lidelse, og følelsen av eksistens blir ubrukelig for dem.

 

Selvmord og depresjon er et globalt problem og kan påvirke noen til tross for deres alder kjønn eller rase

Til slutt bør de fleste vite at følelsen av selvmord ikke er noe bra, og bare de som har følt det, kan helt forstå hvordan det føles. Det er med andre ord ikke noe som noen velger å oppleve, så det er ikke lurt å få noen som har hatt disse tankene til å føle seg dårlig. Faktisk bør du være der for at de kan tilby støtte. De fleste begår selvmord når de kommer til slutten av deres følelsesmessige kontinuum, og det er ingen rundt til å høre på dem.

For de som fortsatt føler at de fortsatt vil begå selvmord, er det bedre måter å gjøre det på. Ikke bare hoppe foran et tog og dø en smertefull død. Hvis du må dø, gjør du det på en god måte. En av måtene å oppnå en smertefri død på er ved bruk av Nembutal.

Les om Den enkleste smertefri selvmordsmetoden

Nembutal kan føre til brukerens død

Det er allment kjent at når du overdoserer Nembutal, risikerer du å dø. Dette faktum har gjort disse stoffene til å brukes til å begå selvmord rundt om i verden. De som føler at de er lei av dette livet, og de vil dø fredelig, bruker den til å nå dette målet. Faktisk er Nembutal ansatt på sykehus for å avslutte livet til de eldre voksne som har avtalt å avslutte livet deres.

Bivirkningene avhenger av helsestatusen til personen som tar Nembutal. For eksempel er mengden Nembutal som blir brukt i Oregon-loven 9 gram mens andre foreskriver 12 gram. Det har vært tilfeller av personer som ikke har overlevd 10 gram og de som har overlevd over 10 gram. Du kan bruke dette som en måte å avslutte livet ditt hvis du vil gjøre det.

 

Hvor kan du kjøpe Nembutal?

Når du søker “Hvor kan du kjøpe Nembutal” på Google, vil du se så mange nettsteder som tilbyr å selge Nembutal til deg, men med veldig sprø tilbud. Men, spørsmålet du burde stille deg selv er: Kan jeg stole på dem? Noen av disse nettstedene er kanskje ikke legitime, så det ligger på deg å bestemme hvilket nettsted du vil kjøpe Nembutal fra. Å gjøre noen undersøkelser på ulike nettsteder som tilbyr å selge Nembutal, er den eneste veien å gå. Du kan bruke internett til å gjøre dette.

Vår butikk er en av de ledende Nembutal-selgerne over hele verden. Vi tilbyr diskret og sikker frakt til forskjellige deler av verden til en rimelig pris. Kontakt oss i dag og gjør bestillingen din.