Per dags dato kan man begå selvmord ved bruk av en stor variasjon av stoffer. I et studie gjort tilbake i 2001 av Storbritannia viste det at det var mer enn tusen saker av dop-relaterte selvmord. 28.5% av de var ved bruk av paracetamol og dets element relaterte, og 24.5% av dødsfallene var grunnet antidepressiva. Disse to stoffene gjør mest opp for selvmordene som blir begått ved hjelp av dop.

I USA er historien lik. Det var rapportert om at de fleste selvmord var grunnet psykoaktive stoffer som antidepressiva og beroligende midler etterfulgt av reseptbelagte smertestillende midler og opiater.

Både kontorer for nasjonalstatistikk i Storbritannia og USA publiserer data om alle dødsfall som er grunnet rusmiddelforgiftning. Rusmiddel som heroin, kokain og metadon kommer på topp sammen med sovepiller for begge nasjonene.

Nembutal dødelig dose

Men, disse statistikkene viser bare at det var rusmiddel involvert i dødsfallet til de som begikk selvmord, men ikke metodene, prosenten eller suksessraten til ofrene. Hvis suksessraten ligger på rundt 80% betyr det at de fleste rusmidlene også er sannsynlig til å forårsake mange mislykkede selvmordsforsøk.

Les om selvmord og depresjon piller

Nembutal tilgjengelighet

De fleste topp rusmidlene for selvmord kommer for det meste i form som piller. For en tid tilbake, da barbiturater ble abonnert på søvnforstyrrelser, var det mulig å begå selvmord bare ved overdosering. Men, nå til dags har ikke sovepiller den effekten lenger. De er ikke dødelige nok, dermed kan overdosering på nye piller gi et mislykket selvmordsforsøk og resultere i at du blir fraktet til sykehuset, og i noen tilfeller bli fengslet.

Men, barbiturater vises ikke på denne listen selv om de er dødelig. Grunnen er at dette rusmiddelet ikke lenger er foreskrevet og de er vanskelig å få uten en resept.

Nembutal til salgs

Den vanligste effektive barbituraten inkluderer Nembutal og Seconal. De forårsaker en rask og smertefri død når de riktige mengdene kommer inn i kroppen.

Seconal var også kjent som selvmordets hellige gral, og er et sterkt og effektivt beroligende middel som har blitt brukt til å behandle alvorlig søvnløshet til de som allerede har blitt introdusert til barbiturater. Men, rusmiddelet kan ikke bli foreskrevet i Storbritannia lenger, men du kan finne det i noen land.

Nembutal er for øyeblikket det ledende rusmiddelet for aktiv dødshjelp i USA, hvor det også er lovlig. Ikke overraskende er det mange mennesker der ute som er villig til å ende livet sitt, men til tross for det faktum at stoffet er svært effektivt, har det blitt begrenset og høyt kontrollert noe som gjør at folk velger å bruke andre stoffer.

Noen av de FDA-godkjente bruksområdene for Nembutal er sedasjon, anfall og preoperativ. Veterinærer bruker det også til enten avlivning eller bedøvelse av dyr.

Man kan få Nembutal i flytende form. Men, som sagt tidligere, er det vanskelig å skaffe det fra noe sted i USA, Australia, Europa eller Canada.

Hvordan anskaffe Nembutal

De som har kommet over boken Peaceful Pill Handbook1 har sannsynligvis lest om Stewart og Nitschke som forklarer hvordan man får tak i rusmiddelet. Guiden er for det meste basert på å få rusmiddelet fra veterinærer i Peru, Mexico, Thailand og Bolivia. Men, du burde vite at det er ulovlig å transportere dette fra disse landene og tilbake til ditt hjemland, og at dette kan føre til fengsling. Du kan alltids prøve å bestille det på nettet til en lavere pris.

Merk at det er mennesker som er heldige nok til å få tak i rusmiddelet, men det er ikke alltid slik. Det er viktig å være forsiktig så du ikke blir et offer for myndighetene. Siden 2011 har det blitt vanskelig å få tak i disse rusmidlene over grensen fra Mexico. I boken nevner de at Peru er en av de tryggeste landene å få tak i Nembutal siden 2012. De nevner også en kilde hvor du kan kjøpe Nembutal fra Mexico via internett til lave priser. Men, det er en 15% sjans for at myndighetene vil ta fra leveringen din før den kommer til deg.

Bestille Nembutal i posten

Hvis du er et sted hvor du ikke kan få tak i Nembutal kjapt, ville du sikkert likt å få Nembutal eller relaterte produkt send trygt fra Kina til så lite som rundt kun 1000$. Selv om det er ulovlig å bestille Nembutal i posten i de fleste land, så betyr det ikke at det er umulig. Denne Nembutalen er ren, og de selges i antall som kan bli brukt av to personer. Det er i tillegg lett å bruke. Alt du trenger å gjøre er å løse det opp.

Du kan alltids sjekke ut den siste Peacefull Pill eBook for all nåværende informasjon om Nembutal før du prøver å kjøpe fra kildene deres. De har også et forum hvor brukere diskuterer investeringer og forandringer i markedet. Igjen, husk at å importere Nembutal fra andre land er ulovlig til tross for at boken kun nevner én person som har blitt tiltalt.

Les om Nembutal selvmordsdose

Nembutal overdose

Dr. Nitschke, grunnla også internasjonal utgang for å tilby testsett for å teste om barbituratene er høye nok til å forårsake død når du velger eller ikke. Dette er en positiv ting fordi de fleste skaffer Nembutal fra ukjente kilder på nettet så de er mer utsatt for å kjøpe lav kvalitet rusmiddel som kanskje ikke er nok. Selv om Nembutal kan bli oppbevart i nesten 15 år og fortsatt være god, er testsettene der for å forsikre om at pillene ikke ha gått ut på dato og fortsatt virker som de skal.

Legg merke til at det meste av informasjon du leser om Nembutal på hvilken som helst side ofte blir oppdatert og gir ikke nødvendig informasjon slik som pakningen, så det ville alltid vært klokt å sjekke når informasjonen ble lagt ut før du gjennomfører handelen eller bruker rusmiddelet. Du kan også sjekke de nyeste eBøkene om handler om Nembutal for å lære mer.

Mesteparten av informasjonen som var i Peaceful Pill Handbook handlet om Nembutal og er regelmessig oppdatert og inneholder informasjon om pakningen og annet. Hvis planen din er å kjøpe eller bruke Nembutal og relaterte rusmidler, vil du få mye informasjon når du kjøper den nyeste versjonen av eBoken. Den er den mest omfattende kilden per dags dato med informasjon om både handel og det å bruke Nembutal.

For å konkludere er vi en pålitelig butikk som tilbyr Nembutal med diskré frakt over hele verden. Ring oss i dag og gjør din bestilling.